Noi detalii despre incendiul halei din parcul Tetarom 1. Au ard 15 mașini de epocă în valoare de milioane de euro


În incendiul de la Cluj, din hala deținută de patronul firmei Agressione, Cosmin Pavel, inclus în topul top 300 al milionarilor români, au ars 15 mașini de epocă. 

Autoturismele în valoare de peste 2 milioane de euro erau asigurate la Asirom Vienna Insurance Group Sa România, iar hala la Grupama, conform Economica.net.

VIDEO. 15 mașini de epocă distruse în incendiul devastator din parcul industrial Tetarom. Pagubele sunt estimate la 3 milioane de euro!

Problemele aici încep să apară. Nu se știe încă dacă proprietarul halelor dispunea și de clauză de asigurare de răspunderi față de terți, caz în care valoarea mașinilor staționate ar trebui achitată de către Groupama.

În incendiu au ars 15 mașini care erau în hala unde funcționa un service auto, unde erau recondiționate mașinile din colecția ale lui Cosmin Pavel, unuia dintre cei mai bogați români.

Jumătate din hală s-a făcut scrum, iar cealaltă a fost salvată de pereții antifoc. În jumătatea care a ars funcționa o linie de producție de mobilier, un atelier auto, un depozit de materiale diverse, precum și diverse spații administrative, potrivit datelor ISU Cluj.

Mașinile de epocă nu au mai putut fi salvate la timp. Paguba incendiului din 20 decembrie s-ar ridica la peste 2 milioane de euro, printre modele care au ars fiind Porsche, Mercedes, BMW sau Dodge, de sute de mii de euro fiecare.

Comentarii Facebook