Bătaie la Centrul de Transfuzie Cluj, unde contabila șefă a fost aruncată printr-o ușă de sticlă


Contabila șefă a Centrului de Transfuzie Sanguină Cluj, Nicoleta Dumitru, a fost lovită și aruncată printr-o ușă de sticlă de către Mircea Pop, economist în cadrul aceleiași instituții.

Incidentul a avut loc în 23 februarie 2021, iar acum magistrații de la Curtea de Apel Cluj l-au condamnat pe Mircea Pop la un an de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

Conform datelor din ancheta realizată, Nicoleta Dumitru a intrat în biroul lui Pop pentru a-i solicita să întocmească o situație privind inventarierea stocului de sânge pentru luna decembrie 2020, necesară pentru finalizarea unui control din partea Curții de Conturi. Pop a refuzat să facă ce i-a cerut contabila șefă și, pentru că femeia a refuzat să părăsească biroul, economistul a împins-o, fiind proiectată în ușa de acces a cărei sticlă s-a spart, scrie Gazeta de Cluj.

Situația a fost confirmată și de către un martor, care a arătat că l-a văzut pe Mircea Pop împingând-o pe Nicoleta Dumitru, iar aceasta din urmă s-a lovit de sticla din ușă, sticlă care s-a spart. De asemenea, martorul a precizat că victima plângea, iar economistul era ”foarte agitat” și ”roșu la față”. 

Potrivit certificatului medico-legal, Nicoleta Dumitru a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire sau alt corp dur care au necesitat 1-2 zile îngrijiri medicale.

Sursa: Gazetadecluj.ro

Comentarii Facebook