Nevoie de sânge pentru o victimă din accidentul mortal de la Leghia


Soția șoferului care a murit sâmbătă în accidentul de la Leghia, pe drumul Cluj-Napoca - Huedin, are nevoie urgentă de sânge.

Anca Roxana Tăutu a fost rănitî grav și se află acum la Terapie Intensivă la UPU Cluj.

URGENT! Am nevoie de ajutorul vostru!!!Va implor! Cumnata mea a fost implicata intr-un grav accident de masina azi, intre Cluj si Oradea. E in stare critica si are nevoie de sange. PUTETI DONA IN ORICE CENTRU DIN TARA ( indiferent de grupa de sange) , cu mentiunea OBLIGATORIE : SCJU Cluj, TERAPIE 1, TĂUTU ANCA ROXANA. Puteti dona si LUNI!! Multumesc”, a scris Gabriela Bors, pe Facebook.

În accident și-a pierdut viața șoferul.

Lucian a plecat, sus la ingeri. Nu mai vorbisem cu el de ceva vreme, stiam ca e in Franta si ca impreuna cu Anca, sotia lui si fosta mea colega de camera din facultate, au o fetita.

Lucian e prietenul meu din studentie. Lucian e baiatul blond si bland, cu accent ”de acasa”, moldovenesc si mereu cu glume si poante.Refuz sa accept ca Lucian nu mai e!

Ieri ma gandeam la el, rar o faceam, vazusem un film Hallmark, iar actorul principal semana izbitor cu el. Am vrut sa ii scriu, sa ii trimit un link sa se minuneze si el. Nu am facut-o. Mi s-a parut o prostie dupa atata vreme nevorbita...

Iar ieri el a plecat .... Sus, acum cateva ore.

Pretuiti-va prietenii cat ii aveti si aveti grija sa stie ca sunt iubiti.

Lucian, e tardiv, dar...te iubesc!

Domnul sa te aiba in paza lui! Anca, te rog ramai cu noi!”, a scris o prietenă a șoferului.

Vezi AICI mai multe imagini de la accident.

Comentarii Facebook