Nemulțumiri pe bandă rulantă față de administrația locală! Clujean: „La Baza Sportivă Gheorgheni zace în poarta terenului un con pe post de clanță”


Problema relocării copacilor de pe strada Universității a deschis „cutia Pandorei” la Cluj. Clujenii se plâng nu doar pe modul în care gestionează administrația infrastructura verde a orașului, ci și pe modul în care cei de la Primărie au grijă de domeniul public.

Un civic clujean sesizează că lucrările de la Baza Sportivă Gheorgheni s-au încheiat odată cu tăierea panglicii, de atunci micile probleme cu care se confruntă clujenii sunt trecute cu vederea. 

„La Baza Sportivă Gheorgheni zace în poarta terenului un con pe post de clanța, care doar de 3 ani!!! Este stricată. 

Acum 3 luni am discutat la Recepție și m-au asigurat ca se va rezolva. Preocupați nevoie mare recepționerii aia! OSA fac sesizare pe MyCluj (mYbOk). 

Mai zac niște găuri în plasele care delimitează terenurile, mai lipsesc niște bucăți de mocheta, dar s-a mai și peticit, ce-i drept. 

Și mai zace apa in bălți, în gropile de pe piste. Calitatea materialelor = calitatea vieții. Asta așa, într-o zona. Dacă ne uităm la toate…

Dacă “șeful la panglici” va inaugura peticirea sau repararea clanței, vreau la partikip neapărat!”, a transmis un clujean pentru Clujul civic.

Foto: Claudiu Olenici/Clujul civic

Comentarii Facebook