Alertă de furt de identitate pe grupurile de Facebook pentru „festivalieri”! Cum încearcă escrocii să vândă bilete și cazări la UNTOLD


Din ce în ce mai mulți internauți se plâng că au fost înșelați atunci când au încercat să achiziționeze bilete de festival pentru UNTOLD, din surse neoficiale, de pe rețelele de socializare. Mai mult, unora li se fură și identitatea, care este folosită mai apoi pentru a înșela alți oameni. 

Asta i s-a întâmplat și unui tânăr din Capitală care susține că un individ i-a furat identitatea și a folosit-o pentru a-i țepui pe cei interesați de bilete sau cazări pentru festivalul UNTOLD.

Tânărul menționează că a depus plângere la poliție pentru furt de identitate, și îi îndeamnă pe toți cei păcăliți de contul care îl „imita” să facă la fel.

,,Îndrum cei țepuiți să depună plângeri la poliție. Cei care au fost țepuiți de contul de FB George Geo (tipul care mi-a furat identitatea) vă pot pune la dispoziție plângerea pe care am făcut-o în acest sens, urmând să depuneți și voi pentru a încerca să vă recuperați banii’’ , scrie tânărul pe un grup de Facebook destinat „festivalierilor”. 

WhatsApp Image 2023-07-25 at 11.45.23.jpg

Nu este singurul caz de acest fel, în speranța de a achiziționa bilete la un preț mai mic „la mâna a doua” și alți oameni au avut de suferit.

„Și mie mi-a dat țeapă ieri, am depus plângere la poliție și pe revolut”, a relatat o tânără.

 WhatsApp Image 2023-07-25 at 11.45.29.jpg

Unii escroci nu au pic de rușine, răspunzând chiar și la anunțurile făcute despre ei.

,,Lasă că vă postez de pe alte conturi și vă cer mai mulți bani”, a scris unul, în comentariile unei postări care îl demasca.

WhatsApp Image 2023-07-25 at 11.45.43.jpg


Comentarii Facebook