Motociclist reținut de polițiștii clujeni! Era beat și conducea o motocicletă cu numere false, în plină zi


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, duminică, un motociclist care se afla in trafic deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 16.40, poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla, au depistat un bărbat de 23 de ani, din comuna Corneşti, judeţul Cluj, în timp ce conducea un motociclu pe D.J. 109B, dinspre D.N.1C spre localitatea Lujerdiu, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, informează IPJ Cluj. 

Testarea cu aparatul etilotest a relevat faptul că acesta avea o concentraţie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, a reieşit faptul că motociclul avea aplicate numere false de înmatriculare, acesta nefiind înmatriculat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Faţă de bărbat, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Comentarii Facebook