Motivul HALUCINANT pentru care victima unui accident din Cluj, aflată în comă, a fost plimbată între spitale până dimineața VIDEO



Un tânăr de 21 de ani, victima unui accident rutier petrecut joi seara la Aghireșu, a fost plimbat între UPU și Clinica de Neuro-Chirurgie până la ora 05.00 dimineața.

Tânărul a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp, rămânând încarcerat.

Potrivit apartinatorilor lui Gabriel, in momentul in care a fost preluat de ambulanta avea semne vitale. De la locul accidentului a fost preluat de o ambulanta din Huedin. In drum spre Cluj-Napoca, Gabriel a fost preluat de o Ambulanta SMURD.

Tanarul a suferit traumatism cranio-celebral si se afla in coma profunda. A fost transferat de la UPU Cluj la Clinica de Neuro Chirurgie. Medicii de acolo l-au trimis, din nou la Unitatea de Primiri Urgente pe motiv ca nu au ventilator mecanic, potrivit ochiulclujean.ro.

A ajuns la UPU, unde a fost investigat, în jurul orei 11.00, apoi ni s-a spus că va trebui operat și va fi transferat la unitatea Neurochirurgie. Am ajuns înaintea ambulanței. În scurt timp a ajuns si ambulanța cu pacientul. A stat preț de 40 de minute în ambulanță. A ieșit o doamnă asistent care ne-a spus că nu poate fi primit, deoarece nu există ventilație”, a spus una dintre persoanele care l-au însoțit pe tânăr.

Femeia povestește că victima a fost din nou trimisă la UPU, precizând că medicii i-au ignorat până la intervenția presei.

Într-un final, în jurul orei 05.30 tânărul a fost internat la Clinica de Neuro-Chirurhie, însă medicul de gardă le-a spus însoțitorilor acestuia că șansele de supraviețuire sunt minime.




Comentarii Facebook