Spărgător reținut de polițiști la Cluj. A furat utilaje electrice de peste 23.000 lei VIDEO



Un bărbat de 37 a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni, acesta fiind suspectat că ar fi furat unelte electrice, în valoare de 23.000 lei, dintr-un imobil din Cluj-Napoca.


La data de 7 august, orele 12:30, în urma cercetărilor efectuate, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie au identificat un bărbat din comuna Baciu, bănuit că ar fi sustras unelte electrice dintr-un imobil din Cluj-Napoca.

Potrivit polițiștilor, la data de 6 august, folosind chei potrivite, acesta ar fi pătruns într-un imobil aflat în curs de amenajare, situat în cartierul Dâmbu Rotund, de unde ar fi sustras unelte electrice (fierăstrău electric, generator de energie electrică, etc.), în valoare de aproximativ 23.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma investigaţiilor desfăşurate de poliţişti, bunurile au fost depistate, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Uneltele ar fi fost ascunse de către bărbatul de 37 de ani în anexa unui imobil care nu îi aparţinea, situat în comuna Baciu.

Faţă de bărbatul de 37 de ani, din comuna Baciu, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal. Acesta va fi prezentat în faţa procurorului de supraveghere în vederea luării măsurilor care se impun.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook