Moș Crăciun a venit pe Aeroportul Cluj, iar colindătorii au cântat colinde în ultimele zile - FOTO și VIDEO


Atmosfera de Crăciun se simte peste tot la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj-Napoca, unde zilele trecute a sosit Moș Crăciun cu un avion.

Moș Crăciun a aterizat astăzi pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj. Acesta a fost așteptat cu nerăbdare de zeci de copii care l-au colindat și i-au recitat poezii. Aceștia au fost răsplătiți cu multe cadouri”, precizează oficialii Aeroportului.

De asemenea, în terminalul de sosiri au fost organizate concerte superbe de colinzi. 

Marți, 19 decembrie, au cântat copiii din grupul Kids Sing Academy, care timp de 30 de minute le-a colindat pasagerilor și angajaților din cadrul Aeroportului, delectându-i cu cele mai frumoase cântece de Crăciun și colinde.

Pe la Aeroport au trecut tot atunci și copii de la Clubul Vedetelor, care au cântat ”Trei păstori”, „Măruț Mărgăritar”, „Florile dalbe”.

Miercuri, 20 decembrie, au ajuns la Aeroport și colindătorii Diviziei 4 Infanterie “Gemina”, care sub îndrumarea dirijorului căpitan Daniel-Florin Munteanu au susținut un recital de excepție.

Apoi a urmat Corul de cameră “Psalmodia Transylvanica” al Facultății de Teologie Ortodoxă, coordonați de domnul decan preot Vasile Stanciu ne-au reamintit semnificația sfântă a sărbătorii de Crăciun.

A treia zi de concerte s-a încheiat cu vizita colindătorilor Ansamblului Folcloric “Rapsodia Someșană“, coordonați de doamna Elena Ghircă.

Comentarii Facebook