Sinucidere în Mărăști! Un bărbat s-a aruncat de pe parkingul de pe Dorobanților


Sinucidere în Mărăști - Un bărbat de 65 de ani s-a aruncat de la unul dintre etajele parkingului din Mărăști, de pe strada Dorobanților. Parkingul este situat în spatele Pieței Mărăști.

Conform surselor noastre, bărbatul s-a aruncat de la etaj în jurul orei 12.50, fiind filmat de camerele de supraveghere. 

În cursul zilei, în jurul orei 12.55, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, în timp ce se afla într-un parking situat în cartierul Mărăști.

O echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma primelor verificări rezultă că un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani, ar fi căzut de pe respectivă clădire.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identității bărbatului, precum și a împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia”, a precizat și Poliția Cluj, în informarea oficială.

Sinucidere în Mărăști - SMURD Cluj nu a mai putut face nimic pentru a-l salva

Manevrele de resuscitare au fost oprite, de către medicul ajuns la fața locului, după evaluarea primară, care a arătat că traumatismele suferite erau incompatibile cu viața”, au spus medicii SMURD Cluj.

Neoficial, bărbatul de 65 de ani s-a aruncat de la etaj și a murit pe loc. Ancheta va stabili și cauza care l-a împins pe acest bărbat spre gestul radical. 

Comentarii Facebook