Moarte DRAMATICĂ la Gherla. A murit înecată în noroi - VIDEO

 

O femeie de 67 de ani din Gherla a avut parte de o moarte extrem de violentă. Cadavrul femeii de 67 de ani a fost găsit pe un drum aflat in camp  la marginea orasului Gherla, în noroi. 

 

Descoperirea a fost facuta de un barbat care intamplator trecea prin zona. A sunat la 112, iar la fata locului s-a deplasat o ambulanta de la Gherla, care a constatat doar decesul. Zona a fost impanzita de politisti si criminalisti, care au cautat orice indiciu care sa elucideze modul in care a murit femeia, scrie dejeanul.ro. 

 

Cateva cunostine de-ale femeii, spun ca aceasta locuieste in Gherla, dar obisnuia sa isi viziteze sora in Mintiu Gherlii. Ea alegea ca scurtatura, un drum care traverseaza terenurile agricole de pe Valea Fizesului. 

 

Vineri ar fi pornit spre casa surorii sale, dar din cauza noroiului extrem de mare, a ramas cu picioarele împotmolite în noroi. Fiind slabită, ea a cazut cu fata in noroi. Cizmele acesteia au fost gasite  in noroiul de pe drumul respectiv, iar ea a fost gasita decedata la aproximativ 10 metri distanta. 

 

Ipoteza criminaliștilor este că femeia a reusit cu ultimele puteri sa se elibereze din cizmele blocate in noroi si s-a tarat pana pe marginea drumului, unde in cursul noptii ar fi decedat.

Comentarii Facebook