Misterul morţii Laurei Roșca se adâncește. Fata a fost surprinsă pe plajă cu un necunoscut, cu doar o oră înainte să fie găsită


Apar noi detalii în cazul morţii Laurei Roșca. Camerele de supraveghere au surprins-o pe tânără din Turda împreună cu o altă persoană, pe plajă, cu doar o oră înainte să fie găsită moartă.

În noile imagini obţinute de Observator, Laura este văzută pe plajă, cu o oră înainte să fie găsită moartă. Camera de supraveghere, setată cu o oră în urmă, surprinde în imagine cum în depărtare, la ora 08:54, Laura apare însoţită de o altă persoană. 

Cei doi stau unul lângă celălalt şi pare că discută. La un moment dat, unul dintre ei se îndreaptă spre apă, celălalt iese în fugă din raza camerei. Aceeaşi cameră de supraveghere surprinde, la scurt timp, alte două persoane care se plimbă pe plaja din Mamaia. Ar putea fi martori importanţi, care să ajute anchetatorii la desluşirea misterului morţii Lallei.

Amintim că, tânăra cunoscută în lumea muzicală ca DJ Lalla (Laura Claudia Rosca) a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia în dimineața zilei de joi, 28 septembrie. Autopsia a arătat că Lalla a murit înecată, însă poliţiştii trebuie să stabilească dacă era singură sau nu în momentul în care a intrat în mare. Laura nu era sub influența alcoolului și nici a substanțelor interzise potrivit raportului toxicologic întocmit de medici. 

Poliţiştii iau în calcul, referitor la cauza morţii tinerei DJ Lalla, fie un act suicidar, fie un accident fără intervenţia altei persoane, a anunţat, marţi, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța.

„Au fost ridicate ulterior imagini video, au fost audiaţi martori, iar în certificatul de constatare a decesului a fost menţionată drept cauză asfixia mecanică prin înec, fără urme de violenţă. Au fost prelevate probe toxicologice şi histopatologice. La acest moment, nu avem raportul cu rezultatul analizelor, iar din toate datele pe care le avem la acest moment, luăm în calcul fie un act suicidar, fie un accident. Când spun accident, spun autoprovocat, fără intervenţia altei persoane”, a declarat şefa IPJ Constanţa, Mădălina Vlangăr.

Ea a mai spus că, inclusiv în ziua producerii tragediei, salvamarii aveau arborat steagul roşu din cauza valurilor puternice.

Comentarii Facebook