Mircea Bravo l-a întrebat pe Boc dacă se consideră un om bogat. Edilul s-a căutat în buzunare - VIDEO


Celebrul vlogger clujean Mircea Bravo l-a întrebat pe primarul Clujului, Emil Boc, dacă se consideră un om bogat. Care a fost reacția fostului premier?

Se consideră Boc un om bogat?

Mircea Bravo a colindat Clujul și i-a întrebat pe cei care i-au ieșit în cale dacă se consideră bogați. Comediantul i-a pus aceeași întrebare și lui Emil Boc, care i-a dat un răspuns diplomat.

Boc, care i-a fost profesor lui Mircea Bravo la Facultatea de Drept din cadrul UBB a dat dovadă de simțul umorului în momentul în care a fost abordat pe stradă, în centrul Clujului.

Te-am trecut? Ai, ce greșeală am făcut, de aș putea da timpul înapoi...Acum ți-aș da 10”, a spus Boc, după care a continuat pe un ton glumeț: „Are viitor băiatul. Când mergem în Bruxelles întreabă lumea: mă, cine e ăla care merge cu Mircea Bravo?”, a mai spus edilul.

Întrebat dacă este un om bogat, Emil Boc s-a căutat în buzunare și a găsit 100 de lei. I-a arătat banii lui Mircea și i-a spus: „Am 100 de lei, deci eu nu sunt sărac”, a glumit el.

Boc: Banul să nu-l pui pe primul loc

Domnule, pentru mine banii nu au reprezentat și nu reprezintă o valoare în sine. Celelalte valori sunt importante în societate. Dacă pui accent pe bani nu ajungi niciodată să te bucuri de viață. Banul e necesar să-l muncești, să-l câștigi cinstit, să te bucuri cu familia, dar să nu-l pui pe primul loc, ca îți sucește mintea, că așa mi-a zis bunica: Dragul bunicii, niciodată să nu lași banul să îți ia mințile. Dacă îți ia mințile ajungi rău. Și atunci, cel mai sănătos lucru este să te preocupe alte lucruri mai importante în viață, să muncești și să câștigi atâta cât muncești”, a spus Emil Boc.



Comentarii Facebook