Duminica 28 Aprilie

Mircea Bravo, implicat într-un accident în Bihor! A intrat cu mașina într-un stâlp, soția sa se afla în autoturism


Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier, luni dimineaţă, în Bihor, în timp ce era cu soţia în maşina, iar tânăra ar fi avut de suferit.

„Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09:23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier”, a transmis Poliția Beiuș.

Soția vloggerului clujean a suferit un atac de panică și ar fi fost transportată la spital pentru mai multe investigații.

Mircea Bravo a fost imediat testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ. Același rezultat l-a avut și în urma testării cu aparatul ce detectează substanțele interzise. 

Potrivit polițiștilor, Mircea Bravo ar fi pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, apoi a lovit un stâlp de electricitate. De asemenea, în momentul accidentului în mașină se afla soția lui Mircea Bravo, Georgiana, dar şi Lenuţa Moldovan din Chinteni, cea care joacă rolul bunicii în videoclipurile lui, potrivit BIHOREANUL.ro.

Comentarii Facebook