Minora plecată de acasă a fost găsită. A bătut tot județul și a fost găsită la o stână cu un bărbat - VIDEO


O minoră de 15 ani dispărută din Cluj-Napoca a fost găsită în comuna Mihai Viteazu. 

Minora plecată voluntar, CHIȘ NATALIA - MARIA a fost depistată ieri, 29 aprilie a.c., în jurul orei 18.30, pe raza comunei Mihai Viteazu, județul Cluj, de polițiști.

Au lucrat echipe de la Secția 8 Poliție Rurală Huedin, Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, Serviciul de Investigații Criminale și Secția 9 Poliție Rurală Turda, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

La momentul depistării, minora se afla la o stână de oi din extravilanul comunei, în acel loc fiind identificat și un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din județul Alba.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu minor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În cursul zilei de vineri, fata a fost depistată pe camerele de supraveghere din Gara Aghireșu.

Imaginile au suprins-o pe minora Chiș Natalia-Maria, la data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 17.00,  în timp ce se afla în gara localității Aghireșu, de unde, ulterior, s-ar fi deplasat cu un tren de călători până în municipiul Cluj-Napoca. Minora purta un hanorac galben.

În vederea asigurării cadrului legal, necesar verificărilor, cercetările sunt efectuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, precizau anchetatorii.

Comentarii Facebook