FOTO. Situație dramatică pentru o familie din Cluj. Au dat foc la casă, încercând să aprindă focul în sobă cu combustibil


Pompierii clujeni au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din Huedin. Locuința a fost cuprinsă de flăcări după ce proprietarii au încercat să aprindă focul în sobă, folosind combustibil. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit de pe strada Vlădeasa. Două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au fost dislocate la fața locului, unde au găsit un imobil cu o suprafață de cca 30 mp cuprins în totalitate de flăcări. O tânără în vârstă de circa 20 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital”, anunță ISU Cluj.

Operațiunile pentru stingerea incendiului au durat mai bine de o oră, fiind limitată extinderea acestuia la o casă mobilă situată în apropierea structurii cuprinse de flăcări.Cauza probabilă a incendiului a fost utilizarea lichidelor combustibile pentru aprinderea focului din sobă, spun pompierii.

Comentarii Facebook