Ministrul Sănătăţii analizează condițiile în care stau pacienții de la Spitalul de Boli Psihice Borşa


Sorina Pintea a decloarat că imaginile de la Spitalul de Boli Psihice Borşa nu fac cinste sistemului sanitar.

Domnul deputat Ungureanu, care a postat aceste imagini, a mai prezentat imagini de la diverse spitale. Din păcate, are dreptate. Ştiam că spitalul este în subordinea Consiliului Judeţean ce ţine pe partea de infrastructură de Consiliul Judeţean”, a spus ministrul.

Sunt nişte aspecte pe care cu toţii trebuie să le discutăm”, a spus ministrul, care a precizat că nu s-au primit cereri pentru repararea spitalului Borșa.

Conducerea Spitalului de Boli Psihice Cronice Borşa a afirmat că fotografiile prezentate de Emanuel Ungureanu au fost realizate ”tendenţios”.

Domnul Ungureanu omite în mod voit să arate întreaga realitate, respectiv faptul că noua clădire a spitalului este construită deja şi utilată de către Consiliul Judeţean Cluj. Aceasta va fi recepţionată şi dată în folosinţă în 2 luni. Acelaşi domn uită să ceară şi să facă public punctul de vedere oficial al instituţiilor vizate, respectiv faptul că actualul spaţiu este clădire monument istoric retrocedat, în care, din cauza proceselor de retrocedare, nu s-a putut investi”, precizează conducerea spitalului.

IMAGINI HORROR de la Spitalul de Boli Psihice Borșa, județul Cluj

Comentarii Facebook