Luni 18 Ianuarie

Microbuz plin cu oameni implicat într-un accident pe un drum din Cluj. Două persoane au fost rănite FOTO


Un accident rutier, soldat cu rănirea mai multor persoane, a vut loc vineri dimineață, pe raza localității Jucu de Sus.

Din primele informații, un microbuz care transporta 16 persoane a intrat în coliziune cu o remorcă.

Două autospeciale cu modul de descacerare, un echipaj SMURD, unul SAJ și o autospecială pentru transport personal și victime multiple au fost alertate în jurul orei 9.00, ca urmare a unui accident rutier produs pe drumul de acces către parcul industrial din Jucu Herghelie”, informează ISU Cluj.

Pompierii au găsit un microbuz și un ansamblu de vehicule (tractor cu remorcă) avariate și șoferul microbuzului încarcerat în interiorul acestuia. 

Pompierii au acționat cu echipamentele din dotare pentru descarcerarea șoferului microbuzului, extragerea și predarea acestuia echipajului medical pentru a fi transportat la spital. Bărbatul, de circ 50 de ani era conștient și nu prezenta leziuni grave.

Șoferul tractorului a fost consultat și transportat la spital de către echipajul SAJ. Bărbatul, de circa 40 de ani, era conștient și cooperant.

Pasagerii din microbuz erau ieșiți din microbuz și nu au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență și au asigurat măsurile specifice pentru siguranța salvatorilor și prevenirea incendiilor având în vedere scurgerile de hidrocarburi.

.

Comentarii Facebook