Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru săptămâna aceasta! Cum va fi vremea la Cluj în minivacanța de Paște


Vești bune! Vremea va fi frumoasă săptămâna aceasta, inclusiv în weekend. 

Temperaturile se vor menține ridicate și chiar vor crește de la o zi la alta, potrivit directorului executiv al Administrației de Meteorologie, Elena Mateescu.  

,,Începând de pe 1 Mai, vom avea o vreme caldă, cu temperaturi la scara întregii ţări între 17 până la 24 - 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile extra-carpatice. Vorbim aici de Vest, Sud-Vest, Sud.

Dar nu excludem ca, pe parcursul serii şi al nopţii, să avem şi averse slabe. Este important să petrecem timp liber cu cei dragi, pentru că vremea, în această Săptămână Mare, va fi una frumoasă şi în încălzire de la o zi la alta.”, a explicat Elena Mateescu, potrivit Agerpres.ro.

Aceasta a menționat faptul că temperaturile se situează la valori puțin mai ridicate decât ceea ce e normal în această perioadă. 

,,Dacă astăzi ( 29 aprilie 2024, n.r.) contăm pe valori de până la 27 grade, mâine cu acelaşi ecart încheiem luna aprilie, cu valori generoase, de 27 de grade. Acest lucru înseamnă valori peste ceea ce ar fi normal pentru o ultimă decadă a unei luni aprilie.”, a adăugat directorul ANM. 

Potrivit meteorologilor AccuWeather, în Cluj-Naoca, vremea se menține frumoasă de 1 mai dar și cu ocazia sărbătorilor Pascale, temperaturile fiind într-adevăr puțin mai scăzute spre finalul săptămânii.

Screenshot 2024-04-29 134358.png


Comentarii Facebook