Meteorologii Accuweather au modificat prognoza! Când revin ninsorile după primăvara pe care am avut-o la final de februarie


Ninsorile revin în anumite zone din țară, spun meteorologii Accuweather care vin cu vești noi legate de prognoza pentru luna martie 2024. 

Conform informațiilor furnizate de meteorologii de la AccuWeather, în ciuda temperaturilor mai ridicate decât în mod obișnuit pentru luna februarie și chiar de până la 20 de grade Celsius, în luna martie vor reveni ninsorile în anumite zone din țară. 

cluj.jpeg

În mai multe orașe din țară, inclusiv în Cluj-Napoca, situația meteorologică va fi caracterizată de revenirea precipitațiilor sub formă de ninsoare și înregistrarea de temperaturi minime negative în prima lună de primăvară. Conform prognozei meteorologice furnizate de AccuWeather, ninsorile revin începând cu data de 5 martie. 

pop.jpeg

Vreme neobișnuită în România, în martie. Prognoza meteo ANM pentru perioada 26 februarie-25 martie 2024

Se anunţă o lună martie cu o vreme nespecifică pentru această perioadă a anului, arată prognoza meteo ANM. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis, marți, prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Meteorologii spun că luna martie va fi mai caldă decât în mod obișnuit. 

Prognoza meteo 26 februarie - 4 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 4 - 11 martie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în nordul Carpaților Orientali.

Prognoza meteo 11 - 18 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 18 - 25 martie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor sud-estice, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor putea avea o tendință ușor excedentară.

Comentarii Facebook