Duminica 28 Aprilie

Mesajul emoționant al Oanei Boc după dispariția Cameliei Tișe: ”Dumnezeu să odihnească în pace sufletul tău frumos și bun”


Oana Boc, soția primarului Emil Boc, a scris un mesaj emoționant după dispariția Cameliei Tișe, fosta soție a președintețui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. Soții Boc au fost nașii de cununie ai familiei Tișe și erau în relații apropiate și acum.

Luni, Oana Boc a scris pe Facebook: „Dumnezeu să odihnească în pace sufletul tău frumos și bun, atât de zbuciumat aici pe pământ, Cami dragă! Ai avut atâtea visuri! Unele s-au împlinit, altele au rămas suspendate în abisuri care te-au durut, dar pe care încercai mereu să le traversezi”.

Ai strălucit, ai luptat, ai suferit, ai plecat... Încă nu știm cum! M-ai sunat din Africa, de ziua mea, exact acum două săptămâni. Ne-am promis să ne vedem la o cafea după ce te întorci. N-a mai fost să fie... Erai mai bine și mi-ai vorbit mult de Cezar, pe care îl adorai și pe care o să-l veghezi de acum din cer. Sper că acum ești în brațele părinților tăi pe care îi iubeai atât de mult, plecați și ei la fel de fulgerător, la fel de neașteptat! Odihnă veșnică, dragă Cami!”, a mai scris Oana Boc. 

Comentarii Facebook