Duminica 28 Aprilie

Mesaje emoționante către un clujean rămas fără loc de muncă și care caută unde să mănânce ieftin în Cluj-Napoca


Clujenii încep să o ducă tot mai rău, iar unii dintre ei au ajuns să ceară ajutorul altora, pentru că nu mai au ce mânca.

Un tânăr a rămas fără locul de muncă și a cerut ajutorul internauților pentru a identifica unele locații unde se oferă o masă caldă gratuită.

Știți cumva să existe prin oraș un loc unde se servește gratuit o masă sau vreun pont pentru ceva foarte ieftin, cu resurse minime de gatit? Mi-am pierdut locul de munca, ultimii bani îi țin pentru cheltuielile cu locuința. Până îmi găsesc altceva o sa fie o perioadă mai grea și nu știu exact cum să procedez să mă descurc până trec de greu. Îmi cer scuze pentru throwaway, nu e cel mai strălucit moment din viața mea și sincer mi-e rușine de ce a ajuns aceasta. Mulțumesc pentru orice sfat sau ajutor!”, a scris acesta pe platforma Reddit

Oamenii i-au transmis să încerce la cantina Seminarului Teologic, de pe strada Dorobanților, la cantina Primăriei sau la cele ale UMF sau UTCN. Desigur că în aceste locuri, mâncarea costă, chiar dacă la cantinele universităților vorbim despre 10 - 15 lei.

Uita-te pe FB la pagina “O masă calda”, in fiecare zi pe la ora 4 se distribuie mancare langa biserica din Piata Cipariu( cea nefinalizata)”.

Cantina umf, mănânci bine de 10 lei”.

Tre sa fii student/ rezident/ cadru UMF. Un menu complet (sa mananci bine), te duce pe la 15 lei, nu chiar 10, cu cele mai ieftine preparate din fiecare fel. Se stă la coada 30-60min (si mai si risca sa afle ca nu poate intra, ca i se cere carnetul / legitimația).

Încearca in Piata Muzeului, straduta care merge spre Central. Pe dreapta cred ca încă este o cantina a Primăriei. Sper ca nu vorbesc prostii si eu…”.

Eu la cantina UT din Observator mananc o supa și felul 2 (ieri am luat o portie de cartofi natur cu 2 pulpe de pui) cu sub 15 lei, doamnele sunt foarte drăguțe. Mancarea e buna și nu-ti cere nimeni niciun act, e deschis de la 12-18 de luni până vineri. Bafta!”.

Alți oameni i-au recomandat locuri de muncă și chiar i-au cerut CV -ul. Cel mai emoționant comentariu a venit din partea unui internaut, care s-a oferit să îi trimită ultimii 20 de lei pe care îi mai are. 

Salutare. Și eu mi-am plătit tot și am făcut cumpărăturile. Am vreo 20 de lei pe Revolut ce mi-au rămas, poate pentru o bere... Dacă vrei lasă-mi mesaj să îți trimit banii, poate te ajută măcar azi cu ceva cald. Nu e mult, îmi pare rău”, a spus acesta.

Comentarii Facebook