Duminica 28 Aprilie

Accident pe centura Vâlcele-Apahida! O tânără a fost extrasă dintr-o mașină avariată de un echipaj care trecea întâmplător prin zonă - FOTO


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate. 

„Într-unul dintre autovehicule se afla o tânără care necesita îngrijiri medicale, în stare de conștiență și cooperantă. Un echipaj SAJ din Bistrița-Năsăud, care trecea întâmplător pe acolo, s-a oprit pentru a acorda primul ajutor persoanelor implicate în accident, până la sosirea echipajelor operative ale ISU Cluj.

Salvatorii au acționat pentru a extrage tânăra, în vârstă de aproximativ 20 de ani, din autoturism și au predat-o echipajului SMURD. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, transmite ISU Cluj.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident.

p2.jpeg

Comentarii Facebook