Membrul clanului Cordunenilor judecat la Curtea de Apel Cluj

Unul dintre membrii clanului Cordunenilor, Catalin Florin Dracea, a aparut azi in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Cluj. Barbatul a fost condamnat in 2007, de Tribunalul Cluj la trei ani si sase luni de inchisoare pentru trafic de droguri.

Dracea a fugit din tara, dar a fost extradat zilele trecute din Spania si adus in arestul de la IPJ Cluj. Barbatul a spus ca nu s-a sustras procesului si a recunoscut ca a parasit tara fara a avea dreptul sa faca acest lucru.

Cordunenii au fost retinuti in octombrie 2004, dupa ce au fost montorizati timp de un an. In 23 iunie 2005, au fost eliberati, printr-o decizie a Tribunalului Iasi, care a inlocuit masura arestarii cu aceea a interdictiei de a nu parasi tara.

Procesul a fost stramutat apoi la Cluj. In 2007 Tribunalul Cluj a condamnat opt membri ai clanului Cordunenilor cu pedepse cu inchisoarea cuprinse intre 3 si 8 ani pentru trafic de droguri si constituirea unui grup infractional. Seful clanului, Florinel Corduneanu- opt ani de inchisoare(dupa care sentinta a fost redusa de Curtea de Apel Cluj la 6 ani), Mihai Silviu Corduneanu, cinci ani de inchisoare, Catalin Florin Dracea, 3 ani si jumatate de inchisoare, Catalin Barsan- patru ani de inchisoare, Bogdan Leca- 4 ani de inchisoare, Catalin Emacu-3 ani de inchisoare, Stefan Horobet, 3 ani inchisoare, Silviu Gatlan, 3 ani de inchisoare. Constantin Bogdan si Vasile Calin- achitati.

Catalin Florin Dracea a fost retinut pe 30 de zile. In urma sentintei de acum doi ani, barbatul a facut recurs, iar acum este judecat la Curtea de Apel Cluj.

Comentarii Facebook