Medicul din Dej acuzat ca a abuzat trei minore, dintre care 2 paciente, trimis in judecata pentru coruptie sexuala si perversiune

 

Medicul de familie Gavrila Rus din Dej, acuzat ca a abuzat de trei minore cu varste curprinse intre 14 si 16 ani, dintre care doua ii erau paciente, a fost trimis in judecata. El este acuzat de perversiune sexuala ci minore si coruptie sexuala.

Alaturi de medic a fost trimis in judecata si barbatul care il santaja ca va difuza filmele in care el intretinerea relatii sexuale cu cele trei fete. Santajistul a primit de la Gavrila Rus 4000 de euro si 50 de milioane de lei.

Medicul a fost retinut pe 29 de zile dupa ce in luna iunie a fost prins in flagrant barbatul care il santaja.

"In ambele cazuri s-au finalizat cercetarile, iar inculpatii au fost trimisi in judecata, in stare de arest. Moldovan Stefan pentru savarsirea infractiunii de santaj, in forma calificata, doctorul Rus Gavril pentru savarsirea a trei infractiuni. Este vorba despre raport sexual cu o minora, coruptie sexuala si perversiune sexuala. Dosarele au fost inaintate spre competenta solutionare Judecatoriei Dej", a declarat procurorul Vasile Adrian Anghel, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Dej.

Anchetatorii sustin ca medicul a profitat timp de doi ani de cele trei fete, pe care le-a platit cu sume cuprinse intre 30 si 100 de lei, pentru favorurile sexuale pe care le cerea. Gavrila Rus a fost filmat de una dintre victimele sale si inregistrarea a ajuns in mana lui Stefan Moldovan, care a inceput sa il santajeze.

Medicul a facut plangere la politie, iar oamenii legii l-au retinut pe santajist, dar au pus mana si pe caseta cu imaginile compromitatoare. Pe baza acestora, doctorul Gavrila Rus a fost arestat pe 29 de zile si acum a fost trimis in judecata.

 

Foto: Click

Comentarii Facebook