Duminica 28 Aprilie

Medicii legişti au stabilit cauza morţii Laurei, artista din Cluj. În dimineața tragediei, i-a zis prietenului la care s-a cazat că merge să vadă răsăritul


Tânăra cunoscută în lumea muzicală ca DJ Lalla (Laura Claudia Rosca) a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia în dimineața zilei de joi, 28 septembrie. Medicii legişti au stabilit cauza morţii artistei tinere, care avea doar 34 de ani.

Cauza morţii tinerei este înecul, iar în plămânii acesteia s-a găsit apă și nisip. Trupul neînsufleţit al artistei DJ Lalla va fi dus la Turda.

DJ Lalla ar fi fost cazată în Mamaia la un individ pe care îl cunoscuse abia de o lună pe reţelele de socializare. Tânăra a apărut la uşa acestuia după ce s-ar fi certat cu iubitul ei şi i-a spus că vrea să stea la el. Ziua următoare, Laura a anunțat bărbatul că merge pe plajă deoarece vrea să vadă răsăritul, iar de atunci acesta nu a mai auzit nimic din partea ei şi nu a lăsat niciun bilet de adio. 

În dimineața zilei de vineri, mama artistei împreună cu două fete au venit să ridice trupul Lallei de la morga cimitirului central din Constanţa. Conform unor surse oficiale, fata a murit înecată, legiştii i-au găsit apă şi nisip în plămâni. S-au luat totuşi probe hispopatologice pentru a se afla dacă fata a consumat alcool sau droguri, scrie Observator

Comentarii Facebook