Duminica 28 Aprilie

VIDEO. Imagini din noaptea tragediei feroviare de la Cluj-Napoca. Un bărbat de 40 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tren


Tragedie feroviară în Cluj! În noaptea de sâmbătă, un bărbat în vârstă de 40 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tren în apropierea străzii străzii Răsăritului.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul. La această oră, polițiștii încă nu s-a determinat dacă totul a fost doar un accident sau bărbatul ar fi vrut să-și ia viața.

„La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj au fost fost sesizați despre faptul că la ieșire din stația C.F.R. Cluj-Napoca, zona străzii Răsăritului, un bărbat ar fi fost accidentat de un tren. 

O echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, identificând un bărbat, de 40 de ani, din Cluj-Napoca, din nefericire decedat”, transmit cei de la IPJ Cluj.

Video: Info Trafic Cluj-Napoca

Comentarii Facebook