Măsuri anunțate de Banca Transilvania pe fondul stării de urgență


Banca Transilvania a anunțat o serie de măsuri speciale de lucru pe perioada stării de urgență.

Având în vedere contextul actual, preocuparea noastră principală este siguranța fiecăruia dintre noi – a românilor, a clienților și a angajaților din BT

Ne gândim și noi cum putem contribui la siguranța oamenilor.   

Și facem tot ce ține de noi.   

Astfel, vrem să știți: 

Banca Transilvania: Am montat sisteme cu dezinfectanți la intrarea în toate unitățile BT, tocmai pentru siguranța clienților și a angajaților BT.

Banca Transilvania: ATM-urile funcționează normal, sunt alimentate periodic și beneficiază de mentenanță non-stop.

Banca Transilvania: Am luat măsuri pentru a evita aglomerația în interiorul agențiilor și pentru a avea o distanță de siguranță între clienți și între clienți și angajați.

Pe de altă parte, dacă nu vă simțiți în siguranță să veniți acum la bancă, nu este nicio problemă – avem următoarele alternative pentru banking de acasă.

Banca Transilvania: BT Pay: sold, plăți și transferuri (îl poți activa online foarte simplu – descarci și activezi de acasă).

Banca Transilvania: BT24 Internet & Mobile Banking: plata facturilor, transfer de bani și altele (dacă ai deja Internet Banking, îți activezi și varianta mobile simplu, direct din aplicație)  

Banca Transilvania: Chatbotul Livia de la BT, pe Facebook Messenger: sold, IBAN, rate, dobânzi și comisioane și altele.  

Banca Transilvania: Chatbotul pentru antreprenori Raul de la BT: IBAN, sume de plată pentru cardul de credit și altele.   

În plus, vă stăm la dispoziție și pe telefon, la call-center, non-stop. (0264.308.028 sau *8028)

Măsuri suplimentare, pentru siguranță, în unitățile BT:   

Banca Transilvania: Clienții care vin din zone de risc sau care au posibile simptome sunt rugați să respecte legile și să rămână în izolare.  

Banca Transilvania: În bancă, toți clienții trebuie să păstreze o distanță de minim 1,5 metri (față de clienți și față de personal)  

Banca Transilvania: Din motive de siguranță, în unitățile BT permitem accesul a maxim 5 (cinci) clienți în același timp”.

Comentarii Facebook