Miercuri 29 Martie

Răspunsul Royal School la epidemia de coronavirus (P)


Pandemia Coronavirus a creat o întrerupere fără precedent și provocări semnificative pentru noi toți. În România, aceasta a inclus închiderea tuturor școlilor pentru a ajuta la oprirea răspândirii virusului.

La Royal School aveam un plan pentru situatii de urgență care să ne permită să continuăm educarea elevilor noștri, chiar dacă incinta şcolii trebuia închisă. În ultimele săptămâni, am pregătit resurse, am creat materiale și am dezvoltat conținut online pentru a ne asigura că suntem pregătiți să continuăm educația tinerilor noștri şi de la distanţă.

În perioada de închidere, Royal School a fost curățată și dezinfectată profund. De asemenea, am colaborat cu elevii noștri pentru a-i face mai conștienți despre cum să se protejeze și am distribuit informații comunității noastre pentru a ține toată lumea la curent cu această situație în schimbare rapidă.

Elevii noștri au răspuns fantastic provocărilor de a lucra de acasă!

Am organizat lecții online, consultări față în față  (tehnologia din ziua de azi ne permite acest lucru, iar Royal School este pregatită cu infrastructura necesară încă de la începuturi) şi continuăm să îi sprijinim pe părinți distribuind materiale educaţionale.

Am fost incredibil de impresionat de modul în care sunt organizați tinerii noștri, de programarea muncii pe parcursul zilei și de menținerea unui contact regulat cu colegii și profesorii lor. Este bine să vedem la elevii cu vârsta de peste 8-9 ani abilitățile și calităţile pe care căutăm să le dezvoltăm în tinerii noștri, aplicate atât de bine și, cu siguranță, demonstrează rezistență, independență și capacitatea de rezolvare a problemelor, în timp ce afișează o înțelegere a situației actuale, bazată pe ceea ce au învățat prin programa noastră.

Cu toate acestea, să fim sinceri, situația nu este ideală. Mai degrabă am prefera să fim în școală, învățându-i pe elevii și studenții noștri. Judecând după feedback-ul pe care l-am primit prin sondajul nostru recent încheiat făcut asupra elevilor, şi ai ar prefera să fie mai degrabă în școală, bucurându-se de contactul cu prietenii și profesorii lor. Dar ştiam asta deja din atitudinile lor pozitive! Este de la sine înțeles că sperăm ca lucrurile să se îmbunătățească în curând, astfel încât să putem reveni la a face ceea ce ne bucură pe noi toți!

La Royal School ne mândrim cu puterea comunității noastre și a legăturilor puternice pe care le-am clădit între noi. Coronavirusul este o adevărată provocare, fără precedent în ultimele decenii, dar, oricât de dificile sunt lucrurile, legăturile noastre nu vor fi rupte și vom continua să oferim tinerilor noștri cea mai înaltă calitate a educației individualizate.

Articol realizat de de Michael McPherson director Royal School in Transylvania

Comentarii Facebook