Masini parcate peste tot in jurul Cluj Arena! Lipsa parcarilor o mare problema STIREA CITITORULUI

 

Meciul de fotbal dintre U Cluj si Dinamo, de sambata seara, de la ora 21.30, a demonstrat inca o data cat de importante sunt locurile de parcare in zona stadionului Cluj Arena.

 

Noua arena are numai 300 de locuri subterane, in conditiile in care poate gazdui un total de 30.300 de spectatori. "La meciul cu Dinamo au fost numai 20.000 de oameni, dar in jur cu greu mai gaseai unde sa iti lasi masine. Au fost care au parcat pe spatiul verde de pe malul Somesului. Daca stadionul era plin ce se intampla? In paralel cu meciul de fotbal a fost si o gala de lupte la Sala Sporturilor. Constructia stadionului trebuia sa fie facuta mai cu cap si sa aiba cel putin 1000 de locuri in parcarea subterana", ne-a scris Silviu Pop, cel care a realizat si fotografia.

 

Reprezentantii Consiliului Judetean Cluj au dat asigurari in repetate randuri ca nu vor fi probleme cu parcarile, deoarece exista doua parkinguri in Piata Mihai Viteazu si pe strada Motilor.

 

Daca ati surprins un eveniment care poate reprezenta o stire, puteti trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica "Fii reporter!".

Comentarii Facebook