Masina Primariei Cluj-Napoca "analizata" in cel mai nou atelier scolar din Cluj: E forjata si pierde mult ulei VIDEO

 

Elevii de la Colegiul Tehnic de Transporturi "Transilvania" din Cluj-Napoca au inaugurat cel mai nou atelier auto scolar din Ardeal si au facut o verificare chiar pe masina Primariei Cluj-Napoca.

 

Autoturismul marca Skoda, folosit de primarie de circa 10 ani, a fost ridicat pe rampa pentru o scurta inspectie si unul dintre elevi nu a intarziat sa-i spuna primarului Sorin Apostu ca masina consuma cam mult ulei, semn ca motorul e cam uzat.

 

"Diagnosticul" l-a surprins pe primar, care a declarat ca" "investitia facuta de Consiliul Local in acest atelier se pare ca este foarte buna, pentru ca acesti elevi sunt priceputi si aveau nevoie de un loc in care sa faca practica", adaugand in gluma ca Primaria va avea nevoie si de o investitie in masini.

 

Atelierul auto a fost amenajat pe o suprafata de aproximativ 500 metri patrati, in locul fostei centrale termice, care a fost dezafectata.

Lucrari realizate de Primarie au fost de a reamenaja cladirea pentru a putea gazdui activitatea de service. S-au realizat compartimentari, amenajare grupuri sanitare, vestiare, sali de clasa, pardoseli, zugraveli, tamplarie PVC, instalatii de incalzire, sanitare si electrice, precum si refacerea fatadei.

Valoarea lucrarilor se ridica la 427.438 si au fost efectuate de firma SERVINSTAL.

 

Vezi si...

Atelier auto pentru elevii de la Colegiul Tehnic de Transporturi "Transilvania" VIDEO

Comentarii Facebook