Mascații au imobilizat infractorii pe Calea Turzii - FOTO

 

Mai mulți mascați de la trupele speciale ale Poliției Cluj au blocat o mașină pe Calea Turzii și au reținut câțiva infractori. 

 

Scena a fost surprinsă de un clujean, care a făcut public fotografiile. 

 

Autoturismul în care se găseau cei doi a fost oprit în trafic și mascații i-au aruncat la pământ și încătușat.

-------------

UPDATE

 

Acțiunea a fost executată de mascații de la Serviciul de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR. Infractorii reținuți au fost duși direct la București.

 

Acțiunea mascaților face parte dintr-un dosar care vizează un grup de spărgători de locuințe.

 

Doi dintre suspecți, în vârstă de 37 şi 39 de ani, din Cluj, au fost depistaţi de poliţişti la data de 2 februarie a.c.. În jurul orei 14:00, aceștia au fost opriţi de către poliţişti, în trafic, pe raza localităţii Gilău, imediat după comiterea unui furt din locuinţă.

 

Cei doi, ar fi pătruns într-o locuinţă din Cluj-Napoca, folosindu-se de calităţi false. În acest context, ar fi profitat de neatenţia părţii vătămate şi ar fi sustras circa 6.000 de lei, sumă găsită asupra lor la momentul depistării.

 

În urma probatoriului administrat, unul dintre cei identificaţi a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv, stabilindu-se că ar mai fi comis fapte de acest gen.

 

De asemenea alte trei persoane, care ar face parte din grupul infracţional specializat în furturi din locuinţe, au fost depistate ieri, 11 februarie, pe raza municipiului Cluj-Napoca. Au fost identificaţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 44 de ani, din judeţul Cluj.

 

În privinţa acestora, poliţiştii au stabilit că, la data de 11 februarie, folosindu-se de calităţi mincinoase, ar fi comis un furt dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Alba Iulia. 

 

Astfel, în jurul orei 18:30, autoturismul cu care se deplasau cei bănuiţi de comiterea infracţiunii, a fost interceptat şi blocat în trafic, pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca. Întrucât persoanele din autoturism nu au colaborat la solicitarea poliţiştilor, refuzând să deschidă portierele ori să coboare din autoturism, s-a intervenit în forţă.

 

Vezi AICI imagini.

 

Foto: Ovidiu Satmari

Comentarii Facebook