Sambata 26 Octombrie

Incendiu Cluj- O casă a luat foc din cauza unor haine care s-au aprins la mansardă. Fumul gros a alertat toți vecinii -FOTO


Un incendiu a izbucnit la o casă din satul Cheia, comuna Mihai Viteazu, județul Cluj, după ce mai multe haine aflate la mansardă au luat foc. Fumul gros și dens a alertat imediat vecinii, care au sunat la 112 pentru a solicita intervenția pompierilor.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale pentru stingerea incendiilor, însoțite de un echipaj SMURD, care a fost prezent preventiv în caz de nevoie de asistență medicală. Din fericire, intervenția promptă a pompierilor a reușit să lichideze incendiul rapid, înainte ca flăcările să se extindă la restul casei sau la proprietățile învecinate.

„A  fost vorba despre mai multe haine care au ars la nivelul mansardei unei case de locuit și cu degajări de fum abundente. La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor și, preventiv, un echipaj SMURD. Focul a fost stins imediat de către pompieri, nu au fost persoane care să solicite consult medical”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Comentarii Facebook