Marș împotriva crematoriului din Mănăștur

 

Fostul deputat Mircia Giurgiu a depus o cerere la Primăria Cluj-Napoca pentru autorizarea unui marș împotriva crematoriului din Mănăștur.

 

Vă rog să aprobaţi desfăşurarea unui ,,Marş al Tăcerii” în ziua de vineri 26 aprilie 2013 între orele 14.00-16.00 pe următorul traseu: Cimitirul Mănăştur (Biserica Adormirea Maicii Domnului)-strada Govora-Calea Mănăştur-Calea Moţilor-Primăria Municipiului Cluj-Napoca- strada Memorandumului-Piaţa Unirii-Bulevardul 21 Decembrie 1989-Prefectura Judeţului Cluj.

 

Menţionăm că această acţiune va avea loc împotriva construirii Crematoriului uman în Cimitirul Mănăştur şi vor participa peste 100 de persoane”, a scris în cererea de aprobare a marșului fostul deputat.

 

Firma RDK Cremation, cea care a dat în judecată Primăria Cluj-Napoca pentru că a suferit un prejudiciu de 200.000 de euro prin rezilierea contractului pentru construirea crematoriului din Mănăștur, a câștigat o primă luptă în instanță cu municipalitatea.

Procesul a fost deschis de aceast[ firmă, după ce Consiliul Local Cluj-Napoca a decis rezilierea contractului de construire a crematoriului.

 

Tribunalul Cluj a dat câștig de cauză firmei care vrea să construiască un crematoriu în Mănăștur

Comentarii Facebook