Aspazia Droniuc refuză să depună mărturie în cazul Apostu. L-a ”înfundat” și acum se ASCUNDE

 

Denunțătorul din dosarul Apostu, Aspazia Droniuc, refuză să se prezinte la Curtea de Apel Mureș, unde trebuie să depună mărturie.

 

Pe numele Aspaziei Droniuc au fost emise până acum 2 mandate de aducere, dar fără niciun succes. Ea trebuie să explice în fața judecătorilor ce s-a întâmplat în cazul contractului de asigurare a parcului auto de la RATUC. Droniuc l-a acuzat pe fostul primar Sorin Apostu că ”i-a pus o vorbă bună” pe lângă directorul RATUC, Liviu Neag. În schimbul acestui ”serviciu”, Aspazia Droniuc ar fi apelat la serviciile juridice ale soției lui Sorin Apostu, Monica Apostu. 

 

Aspazia Droniuc a susținut toate aceste acuzații în fața procurorilor DNA Cluj, beneficiind de clemență și în instanță, unde a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare într-un proces disjuns din cel în care Sorin Apostu, Monica Apostu și Călin Stoia sunt acuzați de fapte de corupție.

 

Aspazia Droniuc refuză, însă, să apară în fața judecătorului de la Curtea de Apel Mureș și să reproducă acuzațiile lansate în faza urmăririi penale a celor trei.

 

Denunțătoarea nu a fost găsită la domiciliu de polițiști nici luni dimineața, când trebuia să apară în fața completului de judecată de la Mureș. 

Comentarii Facebook