Marș al polițiștilor alături de motociciști la Cluj-Napoca. Moto: MOTOCICLIȘTII EXISTĂ ÎN TRAFIC!

 

Poliţiştii clujeni sunt alături de motociclişti și în acest an, pentru a asigura desfăşurarea în cele mai bune condiţii a evenimentului CLUJ BIKE FEST 2016.

 

În acest sfârşit de săptămână, la întrunirea moto de la Cluj, care a ajuns la a 19-a ediție, sunt prezenți și polițiștii, pentru ca evenimentele organizate să se desfășoare fără incidente și, totodată, pentru a le reaminti și celorlalți participanți la trafic că motocicliștii există în trafic!

 

Poliţiştii rutieri acţionează pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea accidentelor rutiere pe traseele din localităţile parcurse de motociclişti, pe toată durata desfăşurării acestei activităţi.

 

Totodată, poliţiştii de ordine publică sunt prezenţi în zonele în care se organizează evenimentul pentru menținerea unui climat de siguranţă şi linişte publică.

 

Poliţia Clujeană recomandă tuturor participanţilor să aibă un comportament responsabil pe întreaga durată a evenimentului, iar atunci când se deplasează pe motociclete să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

 

Poliţiştii le reamintesc conducătorilor auto că şi motocicliştii există în trafic, iar pe cei din urmă îi sfătuiesc să se facă vizibili şi să anticipeze, pe cât posibil, intenţiile partenerilor de drum.

Comentarii Facebook