Clujean dat afară din taximetru pentru un motiv ABSURD

 

Un clujean a relatat modul în care a fost dat afară dintr-un taximetru, în timpul cursei, pentru un motiv absolut absurd. 

 

2016 Cluj. Dupa 2 minute dupa ce am urcat in taxi /terra/ am fost dat afara din masina fiindca nu am vrut sa povestesc cu soferul si sa-i ascult glumele proaste si jignitoare. S-a oprit si a spus ca aici el face regulile si daca nu-mi convine sa cobor. Repet: 2016 Cluj. Azi”, a scris, pe Facebook, Soos Attila.

 

Povestea a fost preluată pe pagina taximetriștilor din Cluj-Napoca. Aceștia au și ei un mesaj pentru clujeanul nemulțumit.

 

Am o intrebare pentru dumneavoastra: Nu a-ti nimerit niciodata un politist care sa se comporte execrabil cu dvs? Sau un functionat la ANAF? Sau la primarie? Nu-i asa ca a-ti plecat de acolo cu un gust amar?

 

Acuma, s-a intamplat evident dupa aceea sa nimeriti un politist extrem de politicos si profesionist, care chiar daca v-a amendat, nu v-ati suparat pe el! La fel a-ti patit si la ANAF, si la Primarie! V-ati gandit atunci ca totusi sunt oameni buni si profi, in toate structurile! Dar experientele alea, nu le-ati pus pe Fb! Asa-i? 

E, uite, asta e rationamentul dupa care toti vor considera ca e o problema generala, ca toti suntem la fel, dar nu e asa! Sunt. Convins ca v-ati urcat de mai multe ori intr-un taxi frumos mirositor, curat, sofer amabil sau a-ti fost lasat intr-o intersectie sa treceti de catre un taximetrist, sau a-ti vazut un taximetrist care nu a claxonat in momentul in care a ramas o masina pe o banda de circulatie, ci s-a dat jos si a ajutat la scoaterea ei in afara partii carosabile!

 

Poate am scris prea mult! Ideea e ca daca vom posta exemple pozitive, majoritatea v-a invata sa gandeasca pozitiv si vom deveni mai OAMENI, indiferent de profesie, calificare, etnie...”, au scris taximetriștii.

Comentarii Facebook