Marius Leontiuc, care a înșelat cu un milion de euro peste 100 de oameni, huiduit de pagubiti la Curtea de Apel Cluj VIDEO


Leontiuc a fost huiduit la iesirea din sala de judecata de la Curtea de Apel Cluj, de persoanele care il acuza ca le-a pagubit cu un milion de euro.

Marius Leontiuc a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, dar, in urma recursului la Inalta Curte de Casastie si Justitie, dosarul a fost retrimis la Curtea de Apel Cluj pentru rejudecare.

"Unde sunt banii, mai nesimtitule?", "Da banii, omule? Spune cand platesti", "Fugi tu sarpe, dar nu scapi!", au strigat pagubitii pe holurile Curtii de Apel Cluj.

Intrebat daca mai are banii luati de la oameni, Marius Leontiuc a declarat: "Mergeti si intrebati procurorul. Lor de ce nu le luati interviu. De aia am fost arestat ca sa nu se afle unde sunt banii. De asta am fost arestat ca sa nu se recupereze banii. Asta face DNA. Acum a cazut PDL, a cazut jucaria asta. Banii exista", a declarat Marius Leontiuc.

 

Marius Leontiuc a fost acuzat ca a "tepuit" circa 120 de oameni din toata tara, carora le-a vandut apartamente intr-un bloc de pe strada Pasteur, nr. 10, pe care nu l-a construit niciodata si, sustin reprezentantii Primariei Cluj-Napoca, nici nu avea autorizatie de constructie.

 

Marius Leontiuc a incasat circa un milion de euro, sub forma de avans pentru apartamentele din "blocul fantoma".

Comentarii Facebook