Marfă de 75.000 lei, recuperată de polițiști. Cum a fost înșelată o firmă din Cluj-Napoca FOTO


Polițiștii clujeni au reținut două persoane, pentru 24 de ore, acuzate de comiterea infracţiunii de înşelăciune. De asemenea, prejudiciul în valoare de aproximativ 75.000 de lei, a fost recuperat de către poliţişti.

Conform IPJ Cluj, în cursul lunii aprilie, cei în cauză, folosindu-se de falsa calitate de reprezentanţi ai unor firme de transport marfă, ar fi negociat şi preluat o comandă de transport de pe bursa de mărfuri, beneficiară fiind o societate comercială din Cluj-Napoca.

Astfel, marfa (constând în plasă sudată) a fost preluată din depozitul unei societăţi din judeţul Ilfov, însă nu a mai ajuns la beneficiar, în Cluj-Napoca, fiind cauzat astfel un prejudiciu în valoare de circa 75.000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, la data de 24 mai a.c., cei doi, în vârstă de 40 şi 42 de ani, din Bucureşti şi Giurgiu, au fost depistaţi de către poliţiştii clujeni pe raza municipiului Bucureşti şi conduşi, în baza unui mandat de aducere, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. În baza probatoriului administrat, bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore”, informează IPJ Cluj.

Prejudiciul, în valoare de circa 75.000 de lei, a fost recuperat de către poliţişti, marfa fiind găsită în incinta unei societăţi din Târgu Neamţ.
În cauză, cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook