Mămică cu 3 copii în mașină: „Am văzut doar lucruri negative, dar există oameni care își fac treaba EXEMPLAR”. Noapte albă pentru polițiștii clujeni!


O mămică cu 3 copii, din Cluj-Napoca, spune că în „avalanșa” de informații negative despre evenimentele de aseară se pierd și lucrurile minunate, când autoritățile reușesc să-și facă treaba exemplar și sunt empatici. Clujeanca a rămas blocată în centrul Ciurilei cu trei copii mici, un polițist însă a intervenit să o salveze pe mămica aflată în dificultate.

Acesta a coordonat utilajele de deszăpezire și a condus familia până la intrarea în Cluj. Mesajul mămicei care a trecut printr-o experiență înfricoșătoare a fost relatat chiar de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Noapte albă în județ, noapte albă în toată țara! Mulțumim colegilor care s-au luptat la propriu cu viscolul și cu nămeții. Mulțumim și doamnei care, deși a trecut printr-o experiență înfricoșătoare, a ținut să aprecieze public eforturile colegilor care au intervenit.”, a transmis IPJ Cluj.

munteanu.jpeg


Foto: Agent șef Paven Vlad, din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda

agent.jpeg

Comentarii Facebook