Mama taximetristului de la NOVA, accidentat de interlopul ”Ochiu mic”, a vorbit despre accident - VIDEO

 

Mama taximetristului de la NOVA, accidentat de interlopul ”Ochiu mic”, a vorbit despre accident și despre drama prin care trece fiul ei.

 

Acum e tot ca în starea în care a fost duminică după accident, un pic un pic mai bine. E conștient, dar nu poate să vorbească pentru că este tot intubat. A trecut prin operația estetică de față, la care trebuie să se mai facă unele procedee. Ochiul stâng e implicat foarte tare. Nu știm dacă va vedea cu el sau nu.

 

Recuperarea va fi grea pentru că are și un inel cervical fisurat. Va purta guler timp de 3 luni. Noroc că nu i-a ștrangulat coloana. Fața este cel mai importantă și coastele care îi sunt fisurate. Are cinci coaste rupte și mâna stângă”, a explicat Maria Boar, mama taximetristului.

 

Aceasta spus că fiul ei revenea acasă de la muncă, în momentul în care a fost accidentat de Audi -ul A7 condus de Tudor Vancea, zis ”Ochiu mic”.

 

Acum două luni și-a luat atestatul de taximetrist. Și-a dorit să aibă și el ceva de lucru. A mai suferit și alte operații în trecut și din cauza sănătății nu a putut să facă o muncă mai grea. A început să facă taxi, pentru că asta a putut să facă. Și-a ajutat toți prietenii. Sărea și îi ajuta pe toți”, a mai spus Boar. 

 

Taximetristul Vlad Boar a mai suferit un grav accident de circulație când avea 2 ani. ”A mai avut un accident când avea 2 ani. Mergeam la mare și atunci tata copilului a decedat în accidentul respectiv. Atunci lui i s-a rupt bolta palatină. S-au făcut atunci unele operații și urmau să se mai facă anumite operații. Ne-am zbătut, dar nu am putut să adunăm toți banii de care aveam nevoie pentru a plăti aparatul respectiv. Urma să își facă bani și să meargă din nou la operație. Costă 3.000 de euro. Copilul meu a mai fost operat în trecut la ochiul drept, în urma fostului accident, și acum e afectată și partea stângă”, a mai spus mama taximetristului.

 

Interlopul ”Ochiu Mic” a fugit de procurori. Nu a fost arestat la timp și acum e de negăsit



Comentarii Facebook