Mama copilului din Cluj, agresat de profesorul de matematică caută o altă școală pentru băiat: „E foarte rușinos ce se întâmplă”


Mama băiatului din clasa a VI-a, agresat de profesorul de matematică la școala „Horea, Cloșca și Crișan” din Turda a declarat la un post de televiziune că intenționează să-și mute băiatul de la această școală.

Reamintim că un incident revoltător a avut loc la o școală din Turda, în cursul zilei de marți, 15 februarie. Mama unui elev de clasa a VI-a susține că fiul său a fost bătut cu pumnii și picioarele de către profesorul său de matematică. 

Domnul profesor şi-a ieşit din fire, l-a tras de pe scaun, l-a tras jos, a căzut băiatul. L-a și înjurat, l-a lovit cu piciorul, l-a lovit după cap și l-a împins și a ajuns în perete. De perete practic l-a trântit. L-a aruncat afară. Nu mi-a venit să cred. Pentru că orice ar face un copil, tu ca cadru didactic nu trebuie să ai comportările acestea față de un copil, nu? E foarte rușinos ce se întâmplă”, a declarat mama elevului pentru Pro TV.

Femeia a precizat că a început să caute deja o altă școală pentru cel mic.

Sunt foarte, foarte dezamăgită. Copilul meu e foarte stresat. A plâns, l-a durut capul, a vărsat, îi e frică, e supărat”, a explicat mama băiatului agresat. 

Profesorul nu este titular pe post și a început să predea în școala din Turda în septembrie. Conducerea unității susține că în sala de clasă dascălul l-ar fi prins de haine pe elev, după care l-a îmbrâncit și l-a scos din clasă. Totuși, a fost începută o anchetă disciplinară, precizează sursa citată. 

Comentarii Facebook