Cei care își doresc să meargă la UNTOLD sau Neversea pot obține intrare GRATUITĂ pentru o zi. Trebuie să îndeplinească o singură condiție!


Cei care vor să participe la festivalurile UNTOLD sau Neversea pot obține acces gratuit pentru o zi dacă îndeplinesc o singură condiție. Mai exact, o faptă bună, să doneze sânge.

În perioada 18 mai - 30 iunie, atât la caravana mobilă, cât și în Centrele de Transfuzie din țară, donatorii vor fi recompensați cu un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau Neversea.

„Anul acesta, fanii UNTOLD sau Neversea din zece orașe din țară pot fi eroi și prin donarea de sânge. București, Craiova, Giurgiu, Târgu-Mureș, Zalău, Constanța, Târgu-Jiu, Ploiești, Cluj și Timișoara sunt locurile unde cei generoși pot face acest gest nobil", au precizat organizatorii campaniei.

Cei care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu în baza de date "Și Eu Donez" primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2024.

Până în prezent peste 60.000 de vieți au fost salvate cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga țară.

Donarea la caravana mobilă se face în limita capacității de recoltare, iar cei care doresc să doneze sânge în Centrele de Transfuzii se pot înscrie prin formular accesând link-urile specifice pentru UNTOLD și Neversea. Festivalul Neversea 2024 are loc în perioada 4-7 iulie la Constanța, iar UNTOLD 2024 are loc între 8 și 11 august, în Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook