Miercuri 22 Martie

Mai multe drumuri din județul Cluj, afectate de ninsoare și polei


În cursul dimineţii zilei de vineri, 3 februarie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate traficului rutier, informează Consiliul Judeţean Cluj.

Totuși, din cauza căderilor de zăpadă și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate, circulaţia se desfășoară în condiţii de iarnă pe mai multe sectoare de drum.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 17 drumuri judeţene, cu 13 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 11 drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu 12 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 220 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

La această oră, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă și lărgirea căii de rulare, precum şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei în zonele unde se impune acest lucru. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.


Comentarii Facebook