Lucrările de execuție la proiectul ”Orașul Comoară” au început. Cum va fi afectat traficul FOTO



Lucrările de reabilitare a străzilor din centrul municipiului Cluj-Napoca, cuprinse în proiectul european ”Orașul Comoară”, au început încă din data de 14 octombrie.


Primăria Cluj-Napoca a început marți, 14 octombrie, lucrările de modernizare a străzii I.C.Brătianu, lucrări care fac parte din proiectul finanțat cu fonduri europene care include și modernizarea străzilor Moților, Memorandumului și Avram Iancu. Lucrările nu cuprind doar partea carosabilă ci se vor reabilita în întregime și trotuarele iar sistemul de iluminat public va fi modernizat.

Concomitent cu lucrările de modernizare, se efectuează şi cele de înlocuire a reţelei de gaze naturale şi de realizare a canalizaţiei subterante pentru relocarea cablurilor aeriene în subteran. Am programat toate aceste intervenții simultan astfel încât să reducem în măsura în care e posibil timpul de intervenție și disconfortul cauzat cetățenilor”, anunță Emil Boc.

Lucrările se vor încheia la finalul lunii noiembrie, în funcţie şi de condiţiile meteo.

În prima etapă a fost închis tronsonul cuprins între străzile Baba Novac şi Hermann Oberth cu restricţionarea accesului dinspre Piaţa Ştefan cel Mare, iar în etapa a doua se va închide restul străzii, până la strada Universităţii.

Comentarii Facebook