Lucia Suciu: În Chinteni facem parcări cu plată pe străzi. Mașinile se țin în curte, nu pe drum


Primărița din Chinteni, Lucia Suciu, a anunțat că vrea ca în comună oamenii să nu își mai țină mașinile pe drum, ci în curți. 

Persoanele care doresc să beneficieze de loc de  parcare în zona intersecției străzii Ion Creangă cu 21 Decembrie sau pe strada Ion Creangă pot depune cerere în acest sens la Primăria comunei Chinteni și contra unei sume modice pot intra în posesia unui abonament anual pentru parcare.

În lipsa unui loc de parcare plătit, parcarea în zonele mai sus menționate, va fi interzisă”, a mai precizat Lucia Suciu.

Aceasta a declarat pentru Știri de Cluj că sunt câțiva cetățeni care vin cu mașinile de serviciu și le lasă pe rigole și pe trotuare. ”Am amenajat cinci locuri de parcare. Au alternativă să le lase acolo sau să le pună în propriile curți. Avem în comună amenajate locuri de parcare cu plată și vom continua să facem în toate zonele ce vor fi amenajate. 

Până la urmă trebuie să reglementăm și noi lucrurile. Nu putem face investiții, trotuare și  să vină unii să parcheze acolo. Vom da amenzi și le vom pune la dispoziție parcări, dacă vor”, a mai spus Lucia Suciu.

Comentarii Facebook