Locuitorii unei zone din Cluj spun că sunt ignorați total, în ciuda zecilor de reclamații: ,,Îi invit pe candidații la funcția de Primar să viziteze zona''


Cei care locuiesc în zona Gării din Cluj-Napoca au ajuns la capătul puterilor. Deși au sesizat problema oamenilor care fac dezastru lângă locuințele lor, autoritățile nu au reușit să rezolve prea multe se pare. 

În ultimele luni, clujenii au reclamat de zeci de ori că locul s-a transformat într-un adevărat focar de infecție fiind frecventat de indivizi, de multe ori fără adăpost, care beau, își fac nevoile în stradă și dorm pe băncile din stațiile de autobuz. 

,,Bună ziua, sâmbăta seara, ca de altfel în fiecare seara, în stația de tramvai de la Gara Cluj Napoca, pe toate băncile din stație se înghesuiau circa 15 persoane, oameni ai străzii.

Aceștia beau, fumau și se urina, acolo, în stația CTP, nu puteai aștepta un mijloc de transport din cauza lor. ÎI invit pe toți candidații la funcția de Primar sa viziteze zona în orice seară a săptămânii.”, a reclamat un clujean.

Comentarii Facebook