Locatarii de pe Memorandumului se plâng de volumul prea ridicat al ceasului Primăriei. Ce spune municipalitatea



Mai mulți locatari de pe strada Memorandumului se plâng de volumul prea ridicat la care este difuzată ”Rapsodia Română”, din turnul Primăriei Cluj-Napoca, în special la ore târzii.

Un clujean chiar i-a atras atenția primarului că îi sunt treziți copiii din cauza muzicii.

Va rog frumos in numele familiei mele si al locatarilor de pe strada Memoramdului si din imprejurimi sa opriti sau cel putin sa sune cu mult mai putini decibeli ceasul Primariei. Sunt momente in timpul unei zile cand din diverse motive(suntem bolnavi, avem o zi libera) ca locatari ne odihnim(dormim) si ceasul Primariei ne trezeste. Copii mici se pun la culcare la orele 20 - 20.30 ,dar la ora 21 sunt treziti de "Rapsodia Romana". Pentru trecatori suna frumos, dar din pacate pentru noi locatarii care muncim si avem copii, dorim in putinul timp liber sa ne odihnim.

Am facut o sesizare si la Muzeul etnografic si au promis ca o sa gaseasca o solutie . Daca se considera neccesar putem face si o sesizare personal la Primarie”, se plânge clujeanul, pe domnuleprimar.ro.

Reprezentanții Primăriei i-au răspuns locatarului nemulțumit, precizând că se va reduce volumul.

Multumim pentru sesizare. Vom reduce nivelul de sonorizare al ceasului pentru evitarea unor astfel de neplaceri”, au anunțat reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook