Cluj: Se apropie ziua magică a Nepoților de Crăciun

 

Nepoții își propun în acest an să strângă 2500 de pachete pentru bunicuții din centrele de zi. În 11 decembrie, la Polus Center oricine va putea dona alimente. 

 

Odată ce veți fi prezenți la strângerea de donații, nu veți mai vrea să plecați acasă. Copiii, părinții și bunicii își pot face poze cu personaje din desene animate, cu Moș Crăciun și vor putea colinda,  admira spectacole de magie, vor putea  cânta și multe altele. Pe langă asta, fiecare donator va putea să își facă o poză pe care să o pună pe frigider, ca amintire. 

 

Să știți că programul începe la 13:00, iar pe scenă vor urca artiști ca Aldo Blaga & Tzika Sax, Ilinca Bacila, Vlad Gliga, Ioana Moldovan, magicianul Cristian Gună, Mimo Poetul de la Fantasmagia și mulți alții de la Art’s Cool.

 

Proiectul Nepoți de Crăciun (organizat de Asociația Magic People) a luat naștere în anul 2010, ediție în care organizatorii au strâns 100 de pachete pentru o parte din bunicuții din centrele de zi din Cluj-Napoca.  La cea de-a VII-a ediție aceștia doresc să strângă 2500 de pachete pentru bunicuții fără nepoți”, au precizat organizatorii. 

 

Atât persoanele fizice cât și cele juridice pot dona direct accesând site-ul: http://nepotidecraciun.ro/doneaza.

Comentarii Facebook