Liviu Neag l-a infundat pe Apostu la audierile de la Curtea de Apel Mures! Moisin si Laszlo Attila, citati ca martori


Directorul RATUC Cluj, Liviu Neag, l-a infundat si la infatisarea de luni, 14 mai, pe fostul primar Sorin Apostu, declarand ca Aspazia Droniuc i-a fost recomandata de fostul edil.

"Sorin Apostu a fost cel care mi-a recomandat-o pe Aspazia Droniuc in vederea asigurarii parcului auto al RATUC. M-am intalnit cu Droniuc si mi-a spus ca se inscrie la licitatia pentru asigurarea parcului auto. Noi avem contracte si cu alte firme de asigurare, nu numai cu UNIQA", a declarat Liviu Neag.

Directorul RATUC si-a mentinut declaratia data in fata procurorilor DNA Cluj.

Olga Ionutiu, angajata la firmele lui Calin Stoia, a fost audiata si a marturisit ca Monica Apostu nu a reprezentat in instanta firmele omului de afaceri, cu care avea totusi contracte de consultanta.

Instanta de la Mures l-a audiat si pe Ioan Popa, informatician la firmele lui Calin Stoia, cel care i-a schimbat un hard disk din calculator in noiembrie 2011, dupa arestarea lui Radu Bica.

La urmatorul termen vor fi audiati Radu Moisin si viceprimarul Laszlo Attila.

Instanta se va pronunta miercuri, 16 mai, in privinta unei cereri de eliberare inaintata de Sorin Apostu.

Calin Stoia a cerut sa i se ridice interdictia de a disuta cu unele martore din dosar cu care este coleg, pentru a se putea intoarce la  locul de munca.

Comentarii Facebook